Test nu met voordeel!

"*" geeft vereiste velden aan

Om jou kennis te laten maken met ons concept, bieden we je tijdelijk TESTPAKKETTEN aan om zonder verplichting te kijken of het je bevalt.
Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op. Je zit nergens aan vast!

Vul het formulier in:

Ik wil graag vrijblijvend meer informatie over*
Naam*

Personal training

Ontdek de kracht van Personal Training bij Next Life Gym in Hoorn. Bij onze Personal Training bieden we maatwerk en flexibiliteit om jouw fitnessdoelen te bereiken. Of je nu wilt trainen in de fitnessruimte, boksen of iets anders, alles is mogelijk en afgestemd op jouw behoeften. We bieden ook voedingsplannen en -begeleiding, met deskundige coaches zoals Sandra en Anna van CrossFit Energy. Voorafgaand doen we een body analyse (tanita weging) en tests. Evaluatiegesprekken vinden plaats om de zes weken.

Geniet van luxe faciliteiten en bepaal je eigen tijden. Bereik je doelen met Personal Training bij Next Life Gym in Hoorn. Meld je vandaag nog aan!

Fitness / Groepslessen

Verbeter je conditie, versterk je core en bereid je voor op de uitdagingen van het dagelijks leven. Geschikt voor alle fitnessniveaus. Onze aanpak is persoonlijk en op maat gemaakt. Na een intake met een van onze coaches stellen we een fitnessprogramma samen dat perfect past bij jouw doelen.

De boutique gym van Hoorn neemt je mee naar het next level in fitness. Kom binnen en laat je omarmen in de positieve energieke clubsfeer.

Schrijf je in voor een GRATIS training/intake om kennis te maken met jouw Next Life!

NEXT LIFE SFEER

Time To Start Your Next Life